به گفته سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري؛ اين دفتر، پيرامون سه حوزه؛ روابط عمومي موزه ها، ارتباطات مردمي با تمام نهادها و مردم و ساماندهي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي موزه ها آغاز به فعاليت کرد.
وي با بيان اينکه در مرحله اول اين سه حوزه در موزههاي استان تهران اجرا مي شود، بيان داشت: در مرحله دوم اين برنامه در موزه هاي سراسر کشور اجرا خواهد شد.
وي با اشاره به آغاز فعاليت اين دفتر با بررسي ها و بازرسي هاي موضعي و محيطي اوليه از حدود دو ماه پيش گفت: گزارش هاي اوليه اين فعاليت تهيه و به شوراي عالي موزه ها ارسال شد.
محسني در ادامه بيان داشت: در جلسههاي اخير شواري عالي موزه ها نيز رئيس سازمان ميراث فرهنگي از برنامه هاي اين دفتر حمايت و در اين زمينه بودجه اي خاص اختصاص پيدا کرد تا فعاليت موزه ها در اين سه حوزه سامان گرفته و از حالت روکود خارج شود.
وي با اشاره به اولين نشست با حضور مسئولان روابط عمومي تمام موزه هاي استان تهران، مديرکل امور موزهها و اموال منقول فرهنگي تاريخي و اتخاذ تصميم هاي در اين زمينه اظهار داشت: در اين زمينه طرح هاي کلان ويژه اي در دستور کار قرار گرفته است.
سخنگوي سازمان از جمله مهمترين برنامه هاي اين طرح به مذاکرات اوليه با شهرداري، آموزش و پرورش، مترو و اتوبوس راني اشاره کرد و گفت: با حمايت برخي از اسپانسرهاي فرهنگي مرتبط، تيراژ بروشورها، نرم افزارها و اقلام تبليغاتي به بيش از يک مليون افزايش پيدا کرده و هر موزه اي به يک امکان فرهنگي ويژه در منطقه جغرافياي خود تبديل مي شود.
وي با ذکر مثالي از موزه رضا عباسي در منطقه سيد خندان، افزود: تمام خطوط اتوبوس راني، مترو و ديگر امکانات محيطي به بهترين نحو تبليغات مروبط به موزه و برنامه هاي آن موزه را انجام خواهند داد.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي در پايان از برگزاري نشست هاي اين دفتر هر 10 روز يکبار خبر داد. /119
انتهای پیام/